Carla’s Dreams a oprit concertul din Târgoviște din cauza unui spectator – VIDEO

Solistul Carla’s Dreams a decis să oprească concertul dintr-un club din Târgoviște, vineri noapte, după ce un spectator a început să arunce cu bani în trupă.

Vizibil iritat de gest, artistul s-a aplecat, a luat banii și i-a aruncat în față târgovișteanului, după care a părăsit scena spunând doar „Vă mulțumim mult!” .

Reacția clubului a venit pe Facebook:

„Bună dimineața! Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgoviște. Deși acest eveniment a fost așteptat cu „sufletul la gură”, comportamentul de…nuntaș al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt și reprogramat.
Trebuie să înțelegem că acest band este unul care se adresează tuturor, dar nu sunt lăutari sau maneliști.

Membrii formației au promis că vor reveni în Studio în cel mai scurt timp posibil și biletele rămân valabile. Cei care doresc returnarea banilor, sunt rugați să apeleze numărul de telefon de pe pagină. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată. Weekend plăcut!”, au postat reprezentații localului pe Facebook.

Într-un răspuns la un comentariu venit din partea unui participant la concertul anulat, un reprezentant al clubului apreciază că gestul spectatorului a fost unul deplasat, dar nu ”atât de grav”:

”Aș dori să vă aduc la cunoștință faptul că multe lucruri nu au fost cum trebuia să fie aseară și le cunoaștem . Ne cerem scuze pentru asta și promitem să lucrăm și să le punem la punct . Datorită faptului că am redeschis după un an , ne-am pierdut aproape în întregime personalul. Formarea altuia este din păcate , o chestiune de timp .

Ținând cont de calitatea oamenilor prezenți la evenimentul de aseară nu s-a pus problema siguranței artiștilor nicio clipă. Gestul clientului, care a condus la decizia liderului bandului de a încheia concertul a fost unul nepotrivit pentru un asemenea eveniment, dar nu a atât de grav” .

 

Nu este prima dată când Carla’s Dreams alege să oprească un show ca formă de protest.

În luna mai, trupa Carla’s Dreams a oprit un concert la Piatra Neamț, după ce mai multe persoane au leșinat din cauza căldurii.

Trupa a spus atunci că spațiul este total nepotrivit atât pentru spectatori, cât și pentru ei, și i-a rugat să iasă în ordine pentru a nu se crea probleme. Ancheta generată de acest incident a făcut ca managerul mall-ului din Piatra Neamț să fie amendat cu 15.000 de lei după concertul Carla’s Dreams.