Confidenţialitate

Care au fost cele mai bune 50 de piese din 2017

Sâmbătă, Europa FM prezintă clasamentul muzical al anului 2017.

Cele mai bune 50 de piese din 2017 la Europa FM sunt adunate azi, de Adi Luca, într-un maraton care începe la ora 15:00. Pe parcursul a trei ore vom decoperi piesele care au făcut valuri pe piața muzicală româneacă pe parcursul acestui an. Topul Europa FM al anului 2017 include mai multe surprize, artiști care au reușit să facă celebri grație unei piese și au cucerit rapid clasamentele, dar și artiști care au revenit în forță în acest an cu ajutorul unor piese cu povești puternice, care au captat rapid publicul, ajungând să fie printre cele mai difuzate la radio și TV pe parcursul anului.

Pe parcursul anului, în Europa Top Hit ascultătorii Europa FM au fost cei care au decis ordinea celor mai bune piese ale momentului, pentru ca la final de an să facem o trecere în revistă a pieselor care au primit cele mai multe aprecieri, au avut cele mai multe săptămâni în fruntea topului și au reușit să scrie istorie în 2017.

Clasamentul celor mai bune 50 de piese din 2017 este azi la Europa FM de la ora 15:00, urmând să fie difuzat în reluare weekendul viitor, tot de la ora 15:00.

Imediat după difuzarea la Europa FM, clasamentul complet va fi disponibil pe europafm.ro.