Confidenţialitate

Caravana informaticii ajunge la Chișinău

După ce a străbătut țara timp de 9 luni și a ajuns la peste 700 de liceeni din Brașov, Constanța, Focșani, Satu Mare, Târgoviște, Alba Iulia, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea și Craiova, Caravana Informaticii trece Prutul și ajunge și la tinerii din Chișinău.

Vinerea acesta (22 martie) liceeni se vor întâlni cu specialiști din domeniul IT, care le vor explica ce înseamnă să lucrezi în Fintech.

Liceeni vor putea învăța, într-un mod interactiv și dinamic, ce înseamnă un proiect IT, care sunt schimbările pe care le aduce digitalizarea în ziua de azi și să să îi introducă pe aceștia în lumea tehnologiei dintr-o cu totul altă perspectivă.

La edițiile precedente, elevii de liceu abordat aspecte inedite, precum relația dintre IT și artă & călătorii sau cum arată o săptămână din viața unui analist.

Caravana IT dorește să se transforme într-o constantă a sistemului liceal din România și să ajute elevii pasionați de universul IT să fie cât mai bine informați și pregătiți pentru viitoarea carieră.

Mai multe detalii despre organizatori găsiți pe https://d2241.rotaract.ro/ro/home.

Așa că dacă ești licean și dacă ești din Chișinău nu rata întâlnirea cu tehnologia vinerea acesta de la liceul Gheorghe Asachi! Dacă nu poți ajunge, urmărește Caravana IT! Va ajunge și în orașul tău!