Confidenţialitate

Caravana Europa FM a împărțit marți cănile aniversare în București, la Bucur Obor – GALERIE FOTO

Caravana Europa FM își continuă drumul prin țară și săptămâna aceasta. Marți, 2 iunie, cănile aniversare Europa FM s-au întors în București și au ajuns la ascultătorii norocoși care se aflau în trafic. În săptămâna 25-31 mai, Loteria cănilor aniversare Europa FM a luat loc în Brăila, Galați, Focșani, Bacău, Vaslui și Iași.

Vineri, 22 mai, Caravana Europa FM a dus cănile aniversare Europa FM în Craiova și în Pitești, după ce joi a împărțit cănile norocoase în Sibiu și Râmnicu Vâlcea. După ce echipa Europa FM a împărțit miercuri cănile aniversare Europa FM în Timișoara și Deva, după ce marți Caravana Europa FM a ajuns în Oradea și în Arad. Caravana Europa FM a început săptămâna împărțind cănile norocoase în Satu Mare și Baia Mare, după ce cu o săptămână în urmă, s-a oprit, pe rând, în Cluj-Napoca și Târgu Mureș (luni),Brașov și Alba Iulia (marți), Constanța (miercuri),Călărași și Slobozia (joi), Giurgiu și Oltenița (vineri).

Cănile aniversare Europa FM au ajuns marți în Bucur Obor – GALERIE FOTO:

În fiecare dimineață, Vlad Petreanu și George Zafiu anunță în Deșteptarea locul exact unde a ajuns Caravana Europa FM și unde se împart gratuit cănile aniversare Europa FM.

Fiecare cană are un cod unic ce se poate transforma într-o 100 de euro/oră dacă asculți programele Europa FM. Mai mult, dacă ai o cană aniversară Europa FM îți poți mări șansele de câștig dacă îi faci o poză și o încarci pe www.europafm.ro! În fiecare vineri, prin tragere la sorți, premiem cu 100 de euro posesorul unei căni aniversare Europa FM înscrise pe noul europafm.ro!