Confidenţialitate

Caravana Europa FM a dus cănile aniversare miercuri în Deva – GALERIE FOTO

După Timișoara, Loteria cănilor aniversare Europa FM a continuat miercuri în Deva, după ce marți Caravana Europa FM a ajuns în Oradea și în Arad. Caravana Europa FM a început săptămâna împărțind cănile norocoase în Satu Mare și Baia Mare, după ce cu o săptămână în urmă, s-a oprit, pe rând, înCluj-Napocași Târgu Mureș (luni), Brașov și Alba Iulia(marți), Constanța (miercuri), Călărași și Slobozia (joi), Giurgiu și Oltenița (vineri).

Loteria Cănilor aniversare Europa FM a început joi, 7 mai, când Antonia a ajutat echipa Europa FM să împartă cănile norocoase în centrul Bucureştiului, la Universitate. Iar vineri, 8 mai, Caravanei Europa FM i s-a alăturat Alexandra Ungureanu, care le-a oferit căni celor surprinşi în trafic în Piaţa Romană din Bucureşti.

Loteria cănilor aniversare Europa FM a ajuns miercuri în Deva – GALERIE FOTO:

Loteria cănilor aniversare continuă și în săptămâna 18-24 mai. În fiecare dimineață, Vlad Petreanu și George Zafiu anunță în Deșteptarea locul exact unde a ajuns Caravana Europa FM și unde se împart gratuit cănile aniversare Europa FM.

Fiecare cană are un cod unic ce se poate transforma într-o 100 de euro/oră dacă asculți programele Europa FM. Mai mult, dacă ai o cană aniversară Europa FM îți poți mări șansele de câștig dacă îi faci o poză și o încarci pe www.europafm.ro! În fiecare vineri, prin tragere la sorți, premiem cu 100 de euro posesorul unei căni aniversare Europa FM înscrise pe noul europafm.ro!

În fiecare săptămână vom completa pe europafm.ro HARTA cu următoarele orașe în care ajunge Caravana Europa FMUrmărește noul europafm.ro pentru a afla când te întâlnești cu echipele noastre și de unde îți poți lua gratuit cana aniversară Europa FM.