Confidenţialitate

Caraș-Severin: Tot mai mulți oameni refuză imunizarea cu serul de la AstraZeneca | AUDIO

Tot mai mulți oameni renunță să fie imunizați cu  serul Astra Zeneca și în Caraș Severin. Pentru ca procesul de vaccinare să nu încetinească, primăria Reșița dorește transformarea celor două centre din municipiul de pe Bârzava în centre de imunizare care administrează vaccinul produs de Pfizer sau Moderna.

În Caraș-Severin există două centre de vaccinare în care se folosește serul produs de AstraZeneca: la sălile de sport de la Colegiul Economic al Banatului Montan și la Școala Gimnazială „Mihai Peia”, ambele din Reșița. Pe fondul anunțurilor legate de acest ser tot mai multe persoane par să își fi pierdut încrederea în acest ser, așa că municipalitatea Reșița dorește să transforme cele două centre în centre Pfizer sau Moderna.

Vaccinarea cu AstaZeneca continuă în Banatul de munte până la  noi dispoziții. De altfel la cele două centre nu au fost semnalate efecte adverse severe până în prezent.

La cele două centre de vaccinare cu serul produs de compania farmaceutică din Caraș-Severin, erau disponibile în această dimineață peste 572 de locuri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Vali Popovici