Confidenţialitate

Carambol pe DN6, la ieșirea din Caraș-Severin. Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, implicat în accident | AUDIO

Carambol pe DN6, la ieșirea din localitatea Căvăran din județul Caraș-Severin. În accident, a fost implicat și Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, care a ajuns cu mașina de serviciu în șanț.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Aseară în jurul orei 17:00, a avut loc un accident de circulație pe DN6 în care au fost implicate 3 autovehicule. Unul dintre cele 3 autovehicule era condus de către Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș Severin, iar mașina este în proprietatea instituției, fiind mașina de serviciu.

Vorbim despre un accident tip carambol datorat nepăstrării distanței de rulare între autovehicule. Nicio persoană nu a fost rănită, fiind înregistrate doar avarii la cele trei autovehicule implicate.

În timp ce un bărbat de 45 de ani, din Reșița, conducea un camion cu semiremorcă, pe DN 6, la ieșirea din Căvăran, sensul spre Lugoj, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa, condus de Romeo Dunca, lovindu-l în partea din spate. Romeo Dunca a apucat să pună frână la timp și nu a lovit autoturismul din fața sa, ajungând în șanț.

Cei 3 conducători auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Prejmer, Brașov: Accident soldat cu doi morți după ce un TIR și un autoturism s-au lovit | AUDIO