Confidenţialitate

Captura de droguri în Maramureș: Peste 3 kilograme de substanțe psihoactive urmau să fie vândute la prețul de 100 de lei per kg. Două persoane au fost reținute | AUDIO

Captura de droguri în Maramureș. Două persoane au fost reținute după ce în mașina lor au fost găsite 3 kilograme de substanțe psihoactive, care urmau să ajungă inclusiv la consumatori minori la prețul de 100 lei Per gram.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cei doi sunt soț și soție, din Sighetu Marmatiei și au fost prinși în urma unui flagrant delict în trafic. Acțiunea a fost organizată de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, sub coordonarea unui procuror DIICOT. Politistii au găsit în autoturismul lor peste 3 kilograme de droguri care erau destinate comercializării către consumatorii din județul Maramureș. În masină a mai fost identificată și o cutie de carton, care conținea aproximativ 1.000 de pliculețe de tip zip-lock, fără conținut.

Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi vândut, în mod repetat, substanțe psihoactive, inclusiv către consumatori minori, solicitând 100 de lei pentru un gram. Au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în Cluj și Maramureș, fiind de asemenea ridicate o cutie cu 1.000 de pliculețe de mici dimensiuni, un cântar de precizie cu urme de substanță, mai multe plicuri, toate prezentând urme de droguri, peste 6000 de lei si 300 de euro precum și alte mijloace de probă.

Judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi soți.

Sursa foto: Poliția Română

Citește și: Incident la Constanța la protestul transportatorilor și fermierilor. Un polițist de la Acțiuni Speciale a îndreptat arma căre mașina unui șofer