Confidenţialitate

Incident la Constanța la protestul transportatorilor și fermierilor. Un polițist de la Acțiuni Speciale a îndreptat arma căre mașina unui șofer

Incident, sâmbătă seara la Constanța, la protestul transportatorilor și fermierilor.

Un polițist de la Acțiuni Speciale a îndreptat arma căre mașina unui șofer care a încercat să spargă blocada forțelor de ordine.

Arma nu conținea muniție letală, însă protestatarii au vociferat violent împotriva polițistului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Ia uite, mă, a scos arma! Lăsați omul să treacă, nemernicilor care sunteți!”

Participanții la protestul transportatorilor s-au revoltat, seara trecută, împotriva unui polițist mascat care s-a proptit în mașina unuia dintre ei și a îndreptat arma către capota  autoturismului.

Polițistul a înlăturat astfel pericolul la adresa dispozitivului de ordine și siguranță publică, a transmis IPJ Constanța.

Zeci de tiruri și utilaje agricole au străbătut Constanța de la nord la sud, prin zona periferică a orașului.

Marile bulevarde erau păzite de polițiști, mascați, și jandarmi cu câini de urmă pentru a preveni orice incident.

Coloanele de camioane au străbătut orașul Ovidiu, au intrat in Constanța.

„Anul trecut RCA era undeva la 9000 de lei, acum a ajuns la 17.000 lei. Rovigneta, 6-7000 de lei. Intrările în port s-au scumpit și ele. Unde o să ajungem?”,  s-au revoltat protestatarii. Au spus că nu se vor opri:

„Ce putem lua, domnul Ciolacu, cu 100 de lei? Motorina, cât s-a făcut domnul Ciolacu?  Iohannis ia avioane din Luxemburg să se plimbe. Și noi, vai de mama noastră”.

Coloana de mașini nu a mai ajuns în port, a fost întoarsă din drum la sensul giratoriu de la capătul de sud al șoselei de centură a Constanței.

Foto: Nicusor Busurica