Când va fi difuzat ultimul sezon al serialului „Game of Thrones”

Ultimul sezon (cel de-al optulea) al serialului “Game of Thrones”, ecranizare a seriei de romane “Cântec de gheață și foc” a lui George R.R. Martin, va fi difuzat de HBO în 2019, relatează site-ul francez premiere.fr.

Anunțul a fost făcut de actrița Sophie Turner, care joacă rolul Sansei, într-un interviu pentru Variety.

„Am început filmările în octombrie și am realizat 10% din producție”, a spus actrița. „Nu, lăsând gluma la o parte, ne rămân încă șase sau șapte luni”, a adăugat ea.

„Sunt cu adevărat încântată de ceea ce va urma. Game of Thrones va ieși în 2019. X-Men: Dark Phoenix în noiembrie 2018. Apoi, am câteva filme independente care vor fi lansate. Deci, sunt cu adevărat entuziasmată de viitor”, a spus Sophie Turner.

„Ne-am dat cu toții seama că este sfârșitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toți împreună, a fost foarte emoționant. Pentru prima dată în istoria ‘Game of Thrones’ toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuției era prezent sau aproape. Simțim cu toții că ne apropiem de sfârșit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des… Să profităm de norocul nostru”, a mai adăugat Sophie Turner.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS