Confidenţialitate

Campioană olimpică la scrimă, Ana-Maria Popescu s-a operat cu succes la picior

Ana-Maria Popescu (fostă Brânză), campioană olimpică la Rio de Janeiro cu echipa de spadă a României, a fost operată la genunchiul drept, anunță Federaţia Română de Scrimă.

“Totul va fi bine! Ana-Maria Brânză a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală la genunchiul drept, cel care în ultima vreme i-a dat bătăi de cap… Sănătate, Ana! Recuperare bună şi revenire cu elan pe planşă”, se menţionează pe site-ul de socializare citat.

Câștigătoarea aurului olimpic din Brazilia a postat pe contul de Facebook un mesaj în care spune că intervenţia chirurgicală a fost reușită:

Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulţumit cu spitalul. Uite aşa s-a mai destrămat un mit şi îmi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie Ntz, nu mi-a ieşit. Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă. Operaţia a decurs bine am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu ”live”… şi am înţeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de ”Finding Nemo” doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător mulţumită oamenilor care au avut şi au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit. Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi… practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel… X săptămâni de stat în pat, performanţă pe toate planurile. Am zis!” a afirmat Ana-Maria Popescu.