CSM București s-a reunit sub comanda noului antrenor, Jakob Vestergaard

Tehnicianul danez este precaut la startul mandatului său – el are ca obiectiv apărarea trofeului cucerit de CSM în Liga Campionilor și spune într-o declarație pentru Pro Sport că o astfel de performanță este foarte greu de realizat.

Vesteergard spune că fetele sunt motivate să repete succesul din sezonul precedent dar subliniază că în Liga Campionilor competiția se anunță extrem de dură, cu 5-6 echipe puternice care se vor bate pentru titlu. În plus, toate viitoarele adversare își vor dori să cîștige cu CSM, fiind puse acum în gardă de valoarea bucurestencelor.

Jakob Vestergaard a cucerit de două ori la rînd Liga Campionilor alături de Viborg, în 2009 și 2010, ultima oară după o finală cu Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Cu jumătate din lotul lui CSM absent în vederea partidelor de la Jocurile Olimpice, el a avut astăzi la dispoziție doar 10 jucătoare la reunirea de la București. Printre acestea se numără și Elena Dache, jucătoare în vîrstă de 19 ani, promovată de la Centrul de Copii și Juniori al clubului în urma evoluțiilor bune de la naționala de tineret.

CSM se va pregăti la București și Râmnicu Vâlcea și va debuta în noul sezon la 4 septembrie, cînd este programată Supercupa României cu HCM Roman.

 

foto: prosport.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS