Confidenţialitate

Campania „Nu arunca chiștoace. Strada nu e scrumieră” a fost prezentă la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO

Europa FM Live pe Plajă 2019 a fost festivalul cu cea mai bună muzică românească cântată live, dar și locul unde am putut împreună să ne manifestăm solidaritatea și să arătăm că #9nepasa.

În toate cele trei zile de festival, pe plaja dintre Venus și Saturn au existat urne transparente special amenajte pentru colectarea chiștoacelor de la țigări, s-au împărțit pliante și autocolante „Nu arunca chiștoace. Strada nu e scrumieră” iar cei doi inițiatori ai campaniei au răspuns cu multă răbdare tuturor întrebărilor legate de acest obicei care are implicații estetice, dar mai ales ecologice.

Doi prieteni, Răzvan Buşulescu, director în cadrul unei companii auto, şi Marian Rădună, manager într-o multinațională de logistică, au pornit campania „Nu arunca chiștoace. Strada nu e scrumieră” din dorința de a educa românii să renunțe la un obicei care are implicații mai mari decât ar crede cei care-l practică.

Cum au ajuns să facă această campanie, ce au realizat până acum și mai ales ce își propun mai departe au povestit Marian și Răzvan într-un interviu cu Toader Păun în backstage-ul Europa FM Live pe Plajă 2019.