Confidenţialitate

Camion cu 40 de migranți, descoperit la frontiera de vest a României | AUDIO

Un camion încărcat cu 40 de migranți a fost descoperit la frontiera de vest a României. Unii dintre migranți sunt intrați legal în țara noastră în baza documentelor personale, iar alții sunt solicitanți de azil. Cu toții doreau să ajungă în țări din vestul Europei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cei 40 de cetățeni din Bangladesh și Pakistan au fost descoperiți de către polițiștii de frontieră de la Nădlac 2 autostradă când încercau să treacă ilegal granița în Ungaria ca să ajungă în Spațiul Schengen și mai departe în țări din vestul Europei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Alexandru Andrei Dincă, spune că migranții se aflau într-un camion cu numere de Turcia, condus de un cetățean turc de 42 de ani, care, conform documentelor de însoţire a mărfii, transporta profile metalice pe ruta Turcia-Germania.

Migranții sunt cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar șoferul turc pentru trafic de migranți.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Citește și: 2 adulți și 8 copii, transportați la spital după un accident pe DN10 Buzău-Brașov între o maşină şi un microbuz şcolar care transporta 8 copii | AUDIO