Camera Deputaţilor are şi o parcare pentru biciclete

Deputaţii au la dispoziţie nu doar o parcare pentru maşini, ci şi una pentru biciclete, începând cu săptămâna aceasta.

„Este vorba despre o iniţiativă a Secretariatului General de a suplimenta numărul de rastele, astfel încât acestea să poată deservi şi intrarea de la S1 (folosită în special de deputaţi-n.r.). Ele sunt scalabile şi în funcţie de necesităţi putem adapta numărul. Dacă cererea va fi mai mare vom putea mări numărul. Rastelele au fost montate marţi, urmând să fie şi semnalizate corespunzător”, a declarat secretarul general al Camerei Deputaţilor, Silvia Mihalcea, precizând că astfel de rastele exista deja la intrarea S2, folosită de regulă de angajaţii instituţiei.

Ratelele au fost executate de personalul tehnic al Camerei Deputaţilor cu materialele pe care instituţia le avea în dotare, a precizat secretarul general.

„Nu este vorba despre o investiţie propriu zisă. Ele au fost excutate de către colegii mei, personalul de specialitate de la secţia tehnică, folosind materialele pe care le aveau deja în magaziile noastre. Este normal să încurajăm astfel de comportamente sănătoase”, a mai spus secretarul general al Camerei Deputaţilor.

Parcarea de biciclete a fost solicitată de mai mulţi deputaţi în discuţii informale, dar şi în şedinţa Biroului permanent.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS