Călin Popescu Tăriceanu: ”A fost şi un an în care am realizat progrese importante pentru ţara noastră”

„Anul ce se termină a fost unul în care am avut de trecut peste o serie de provocări, dar a fost şi un an în care am realizat progrese importante pentru ţara noastră. Trecerea într-un nou an aduce întotdeauna un sentiment de speranţă pentru fiecare dintre noi.

Într-un moment în care întoarcem pagina anului 2018 şi ne pregătim pentru noul an, îmi doresc ca 2019 să fie un an al solidarităţii între români, în care vom reuşi să punem capăt dezbinării din societate, un an în care să asigurăm prosperitate şi siguranţă, atât cetăţenilor, cât şi ţării”, scrie Călin Popescu Tăriceanu în mesajul de Anul Nou, postat pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Senatului şi liderul ALDE continuă mesajul său într-o notă optimistă, considerând că ”avem o mare oportunitate de a consolida poziția României în Uniunea Europeană”.

”Nu există nicio îndoială că 2019 va aduce multe schimbări în bine pentru România. Sper ca împreună să facem față tuturor obstacolelor ce ne vor ieși în cale pe parcursul anului viitor, iar România va fi din ce în ce mai puternică. În 2019 avem o mare oportunitate de a consolida poziția României în Uniunea Europeană. Trebuie să învățăm să folosim toate aceste oportunități care ni se ivesc pentru a promova interesele țării noastre, ale cetățenilor. Îmi doresc pentru anul ce vine, dar și pentru următorii, ca vocea României să se facă auzită mai bine în Europa. Vreau o Românie puternică într-o Uniune Europeană puternică, în care cetățenii sunt tratați în mod egal. Am convigerea că avem forța pentru a contribui la schimbarea în bine a Uniunii Europene în timpul mandatului președinției Consiliului UE.

Vă urez un an nou cu bine şi vă chem pe toţi să colaborăm pentru o Românie unită. Sunt convins că dacă vom lucra împreună, vom asigura progresul României și vom garanta fiecărui român oportunitățile pe care le merită”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS