Confidenţialitate

Călătorii gratuite cu metroul, STB și trenul pentru cei ce au bilete la meciurile de la Euro 2020

Cei care au bilete la meciurile EURO 2020, personalul acreditat UEFA, voluntarii şi mass-media ar putea beneficia de gratuitate la transportul cu metroul, precum şi pe linia de cale ferată de la aeroportul Otopeni.

Un proiect de ordonanță de urgență care acordă gratuitate pentru transportul cu metroul și trenul pe toată durata campionatului EURO ar urma să fie aprobat în ședința de Guvern de astăzi.

Ministerul Transporturilor susține că dacă toate călătoriile nu ar fi gratuite pentru personalul acreditat UEFA, voluntari şi mass-media, s-ar crea dificultăţi în desfăşurarea şi în participarea la organizarea acestui eveniment.

Eliberarea titlurilor de călătorie se va face pe baza biletului de acces la meciurile campionatului UEFA EURO 2020, respectiv pe baza legitimaţiei oficiale pentru personalul acreditat.

Și Primăria București a anunțat că participanții la Campionatul European de Fotbal vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale STB.

Mii de spectatori din Austria, macedonia și Ucraina, plus alte mii din Franța, Germania și Portugalia (pentru partida din optimi) sunt așteptați la București.