Confidenţialitate

Cristian Tudor Popescu, la Europa FM: Demisia domnului Țuțuianu pare, mai degrabă, o fugă dintr-un loc periculos

Scriitorul și jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Europa FM, că este ”ridicol faptul că ministrul Apărării și-a dat demisia pentru o problemă de comunicare”.

“Demisia domnului Țuțuianu pare, mai degrabă o fugă dintr-un loc periculos. Sunt convins că lucrurile au fost mult mai grave. Domnul Tudose nu ar fi trebuit să-i accepte demisia. Acest gest are niște reverberații uriașe legate de relația noastră cu NATO. Cred că domnul Țuțuianu a vrut să plece din minister acum, nemaiștiind ce se va întâmpla din punct de vedere financiar în Armată!”, a opinat Cristian Tudor Popescu.

”Premierul mi-a reproșat faptul că nu i-am comunicat situația cu salariile și că nu am ieșit public să explic situația. Bani sunt. Dar direcția din minister s-a lovit de o chestiune tehnică”, a explicat ministrul demisionar într-o intervenție, în direct, la Europa FM.

”O eroare tehnică, dar și o eroare a mea pentru că nu l-am informat pe primul ministru. Sunt dispus să-mi asum acest gest, ca un politician responsabil”, a adăugat Adrian Ţuţuianu.