C.T. Popescu, despre V. Dăncilă: “După ce s-a întâmplat cu premierul japonez, în 48 de ore mai pățim o rușine cu această doamnă” – AUDIO

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Europa Fm, în emisiunea Drum cu Prioritate, desemnarea doamnei Viorica Dăncilă în funcția de premier.

În opinia lui Cristian Tudor Popescu, Klaus Iohannis “putea să respingă această propunere, așa cum a respins-o pe Sevil Shhaideh, propusă inițial de domnul Dragnea acum un an.(…) În cazul de față ar fi putut face asta, precizând că așteaptă o a doua propunere de la PSD. Într-adevăr, nu avea cum să pună pe cineva din opoziție și nici un premier tehnocrat.”

Cristian Tudor Popescu continuă: “Mie personal mi-e rușine. După ce s-a întâmplat cu premierul japoonez, iată că în 48 de ore mai pățim o rușine cu această doamnă. E femeie, ar fi putut să fie o premieră de salutat în politica românească. Problema este că această doamnă, nu a demonstrat până acum că s-ar pricepe la ceva. Problema gravă este că această doamnă va trebui să facă fața unor situații extrem de dificile în perioada următoare. Pentru că se văd deja consecințele măsurilor aiurite și populiste ale guvernelor PSD anterioare. Această doamnă nu o să poată să îl cheme pe domnul Dragnea să vorbească în locul ei. Va trebui să se descurce. Sper să reușească.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS