CTP, despre amânarea în Senat a legii carantinei şi izolării: „PSD are tupeu până la cer” | AUDIO

Gazetarul şi scriitorul Cristian Tudor Popescu spune la Europa FM că PSD profită de relaxarea populaţiei şi se erijează în apărătorul democraţiei şi al drepturilor omului.

O încercare ipocrită – este de părere Cristian Tudor Popescu:

„PSD profită, pozând – şi aici trebuie să ai tupeu până la cer – în apărătorul  libertăţilor cetăţenilor, apărătorul democraţiei, pentru că, vezi Doamne!, o să introducă Ludovic Orban dictatura, lagărul medical în România. PSD este ultimul partid care ar putea să vorbească despre aşa ceva.

Totuşi, o face, este ajutat de instituţiile pe care le controlează – Avocatul Poporului şi CCR – şi încearcă să adune puncte pentru alegerile din toamnă, întârziind acum legea carantinei şi izolării. După ce votezi în Camera Deputaţilor, peste noapte ţi se arată că în lege sunt orori şi vrei să salvezi ţara de orori, de lagăr, de nenorociri.

Dar nu în legătură cu oamenii bolnavi şi cu cei morţi, ci în legătură cu această fantasmagorică dictatură care s-ar institui asupra românilor de către actuala putere”,  a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Reamintim, PSD a amânat din nou votul din Senat pentru legea privind carantina şi izolarea.

Programat pentru sâmbătă, el a fost amânat, iniţial pentru luni. Dar vicepreşedintele Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc a spus că nu există un termen pentru votarea legii. „ O să stăm în Parlament până facem o lege bună, care să nu-i mintă pe români”, a spus el.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Robert Cazanciuc a criticat proiectul de lege privind carantina şi izolarea. El a spus că este un proiect prost şi că Guvernul l-a trimis cu întârziere Parlamentului. Reamintim că acest proiect de lege a fost deja votat în Camera Deputaţilor, cu o largă majoritate devoturi

Robert Cazanciuc a declarat că proiectul de lege privind carantina şi izolarea elaborat de Guvern este un ”dezastru”.

El spune că în proiect nu există nici o dovadă că un om nu poate fi luat de pe stradă pentru un simplu strănut, de exemplu, concluzionând că este o lege proastă, plină de greşeli.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS