Buzoian reținut pentru șantaj pe Facebook

Un buzoian de 19 ani a ajuns în arestul Poliţiei după ce a şantajat o tânără cu publicarea unor fotografii care o înfăţişau în ipostaze indecente. Victima fusese abordată pe o reţea de socializare de tânărul care i-a câştigat încrederea  sub promisiunea unei relaţii.

Bărbatul are 19 ani şi este cu un an mai mare decât victima. Luna trecută, folosindu-se de un cont creat sub pseudonim pe o reţea de socializare a abordat-o pe tânără şi, în urma unor discuţii i-a câştigat încrederea.

Fata a crezut cu naivitate într-o relaţie cu bărbatul şi, la un moment dat, i-a trimis cîteva fotografii în ipostaze indecente. Când tânărul a insistat să primească şi altele iar victima l-a refuzat a început şantajul.

Bărbatul a ameninţat că va face publice fotografiile dacă tânăra nu va întreţine cu el relaţii sexuale.  Şantajul a fosrt reclamat poliţiştilor care zilele trecute l-au identificat pe bărbat.

Miercuri, a avut loc o percheziţie la domiciliul său, a fost ridicat telefonul în care erau mijloace de probă, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS