Confidenţialitate

Buzău: Trei adolescenți spulberați de un șofer grăbit

Trei adolescenți care se aflau într-o tabără, în județul Buzău, la Poiana Pinului, au fost răniți de o mașină scăpată de sub control. Tinerii mergeau pe marginea unei șosele, iar șoferul a derapat într-o zonă acoperită cu pietriș și a intrat în plin în cei trei. Victimele au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc luni seara  pe un drum județean din apropierea taberei în care se aflau adolescenții. Victimele se aflau într-un grup mai mare care ieșise la plimbare. O mașină condusă de un tânăr de 20 de ani care tocmai ieșise de la o piscină din zonă a derapat, din cauza vitezei, exact în momentul în care a ajuns în dreptul grupului. Autoturismul a spulberat trei dintre adolescenți în urma unui impact dur. Toate cele trei victime au ajuns la spital. Adolescenții au suferit contuzii și traumatisme. Una dintre victime, care prezenta un traumatism cranian, a fost transferată, noaptea trecută, la un spital din București. Ceilalți doi elevi sunt în stare stabilă în Spitalul Județean Buzău.

Între timp, șoferul a fost testat alcoolscop și a rezultat că nu consumase băuturi alcoolice. El va fi cercetat pentru vătămare din culpă. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza imprudenței sale, într-un moment în care a accelerat peste măsură.