Buzău: Pompier intoxicat cu fum în timpul intervenţiei la incendiu

Un pompier de la o firmă privată a fost transportat marţi seara la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău după ce a fost intoxicat cu fum în timpul unei intervenţii pentru stingerea incendiului izbucnit la ieşirea din Buzău către Braşov, la un depozit de materiale feroase si produse reciclabile.

ISU Buzău a decis, din motive de siguranţă, evacuarea a 200 de persoane aflate în proximitatea zonei de manifestare a incendiului.

La Știrile Europa FM, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, declarase în urmă cu câteva ore că toţi pompierii au fost chemaţi de acasă pentru a stinge focul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

ISU a dat şi o alertă către populaţia din zonă. Cetăţenii sunt sfătuiţi să evite sau să ocolească zonele expuse, să închidă geamurile locuinţelor şi să acceseze canalele media şi ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre situaţia produsă.

„Incendiu deşeuri materiale combustibile în zona de nord a oraşului Buzău, cu degajari mari de fum.

Evitaţi / ocoliţi zonele expuse, inchideti geamurile locuintelor, accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul on – line ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizările despre situaţia produsă” – este mesajul trimis prin RO-Alert.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS