Confidenţialitate

Buzău: Polițiștii caută un copil dispărut de joia trecută

Poliţiştii buzoieni informează că au fost sesizaţi, duminică, despre dispariţia unui minor în vârstă de 10 ani, care ar fi plecat voluntar, joi, de la domiciliul surorii sale şi nu a mai revenit.

“La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi despre faptul că, MECIC VALENTIN RAUL, în vârstă de 10 de ani, domiciliat în localitatea Surdila-Găiseanca, judeţul Brăila, ar fi plecat voluntar în data de 30 septembrie a.c., de la domiciliul surorii sale, din municipiul Buzău şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat de îndată verificări şi activităţi specifice de căutare a persoanei dispărute”, se arată într-o informare transmisă de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Semnalmentele minorului dispărut sunt înălţime de aproximativ 1,20 metri, greutate de 35 de kilograme, slab, păr negru, ochi negrii. El era îmbrăcat cu o geacă cu culoare portocalie, pantaloni de trening gri şi adidaşi culoarea albastru.

Persoanele care deţin informaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.