Bursa de Valori București te premiază dacă ești Condus de Randament. Învață cum să faci investiții profitabile și câștigă o Dacia-Duster Laureate sau alte zeci de premii (P)

bvb-condus-de-randament

Din 21 septembrie începe cel mai provocator concurs din România. Timp de patru luni, te lași ”Condus de Randament” cu Bursa de Valori București și poți câștiga, pe lângă zeci de premii, o importantă experiență de tranzacționare în viața reală. Devii investitor la bursă și înveți cum să-ți pui banii să lucreze pentru tine.

Între 21 septembrie și 16 decembrie te poți înregistra în concurs, cu un cont deschis la unul dintre Brokerii Parteneri.

Competiția propriu-zisă începe pe 17 octombrie. Tranzacționează la Bursa de Valori București și cumpără acțiuni din componența indicelui BET-XT, cele mai tranzacționate 25 de companii, de minimum 30.000 lei, suma netă de comisioane. Alegi suma cu care vrei să intri în concurs și o poți crește în funcție de strategia ta investițională. Dupa 4 luni de concurs, concurentul care va obține cel mai mare randament va câștiga  o mașină Dacia Duster Laureate și polițe de asigurare RCA și full CASCO pentru 1 an. Concursul se va încheia pe 17 februarie.

Orice persoană care are 18 ani împliniți pe 21 septembrie poate lua parte la concursul ”Condus de Randament”. Înainte de a plasa bani în viața reală,  participanții pot să se înregistreze la o sesiune concentrată  de 10 lecții de investiții disponibile pe www.condusderandament.ro.

Vei învăța cum poti face profit din investiile la bursă, cum funcționează piața de capital, cum devii investitor, cum tranzacționezi și, evident, cum poți câștiga o mașină Dacia Duster. BVB susține doar investițiile responsabile, aspectul educațional reprezentândun scop important al competiției, astfel încât pe lângă concursul cu premii atractive, ”Condus de Randament” are și o importantă latură de educație pentru administrarea finanțelor personale și  investiții.

Premiile care pot fi câștigate în concursul de tranzacționare în mediul real sunt:

Premiul 1 constă într-un Autoturism Dacia-Duster Laureate, oferit de Raiffeisen Bank Romania împreună cu o poliță CASCO completă și RCA pentru o perioadă de 12 luni, începând cu data înmânării premiului, oferite de Destine Broker.

Premiul 2 constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 3.000 EUR, oferit de eMAG.

Premiul 3 constă într-o vacanță Premium de 7 zile în România, oferit de Happy Tour.

Premiul 4 constă într-un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio.

Premiul 5 constă într-un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch.

Premiul 6 constă într-un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch.

Premiile 7-16 constau fiecare într-un abonament Premium pentru 12 luni, oferite de Avocatnet.ro.

Premiile 17-20 constau fiecare într-o Pușculiță Fluent in Finante, oferite de Bursa de Valori Bucuresti.

Detalii și înscrieri pe siteul www.condusderandament.ro