Confidenţialitate

Bucureștiul scapă de restricțiile de week-end: Magazinele se închid la 21.00, circulația este liberă până la 22.00 | AUDIO

Bucureștiul scapă de restricțiile din weekenduri: magazinele și terasele se vor închide la ora 21.00, iar circulația se va opri la ora 22.00, așa cum se întâmplă de luni până joi.

Chiar de marți, se redeschid şi sălile de fitness.

Deciziile sunt luate de Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență

Prefectul Alin Stoica:

”De asemenea, nu mai există interdicția aplicată sălilor de sport, fitness de a funcționa. Aplicabilitatea acestei hotărâri este începând cu ora 00.00 a zilei de mâine. Restul măsurilor rămân în continuare în vigoare, cel puțin până la momentul la care incidența va scădea sub 3 la mie, ceea ce ne dorim cu toții, pentru a putea să redeschidem sălile de spectacol, restaurantele, să avem o relaxare un pic mai mare”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sălile de spectacole şi restaurantele ar putea fi deschise în interior peste o săptămâna, daca incidenta va scadea sub 3 la mia de locuitori, Iar capacitatea maxima va fi de 30% din locurile din interior.

”În momentul în care vom atinge pragurile respective, imediat ne vom întruni în Comitetul pentru situații de urgență, pentru a lua măsurile de relaxare,

La ce capacitate se vor deschide restaurantele?

30%. Există această prevedere ca în 48 de ore să se întrunească acest Comitet pentru situații de Urgență, deci este bine pentru momentul în care rata este foarte apropiată de 3 să te asiguri că trendul este în continuare scăzător”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: INQUAM Photos, Octav Ganea