BUCUREȘTI: Trafic restricționat în zona MAI, cu ocazia Zilei Porților deschise

Ministerul Afacerilor Interne va organiza pe 31 mai și 1 iunie, la sediul central din Piața Revoluției, evenimentul „Ziua Porților Deschise pentru Copii„, traficul urmând să fie restricționat pe Str. Academiei, între Str. Dem I. Dobrescu și Str. Ion Câmpineanu.

„Începând cu data de 30 mai 2017, orele 20,00, până pe data de 1 iunie, orele 15,00, traficul rutier se restricționează pe Str. Academiei, între Str. Dem I. Dobrescu și Str. Ion Câmpineanu”, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Polițiștii solicită conducătorilor de autovehicule să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanți și să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

„Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi”, se arată în comunicat.

Foto: Facebook MAI

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS