BUCUREȘTI: Târgul Angajatori de TOP, la Sala Palatului

Ediția bucureșteană a târgului de cariere ‘Angajatori de TOP’ este organizată, vineri și sâmbătă, la Sala Palatului.

Cele o sută de companii participate oferă 5.000 de oportunităţi de angajare, potrivit organizatorilor.

Joburile sunt remunerate de angajatori cu salarii începând de la 300-400 de euro şi care pot ajunge la 1.000-1.500 de euro.

Pentru programele de internship, majoritatea angajatorilor oferă salarii în intervalul 300-400 de euro, iar pentru poziţiile entry-level între 400-500 de euro. În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-700 de euro, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, remuneraţia ajunge la 1.000-1.500 euro şi peste 1.500 de euro.

La târg sunt prezente IT&C, Inginerie, Vânzări, Marketing, Achiziţii-Logistică-Aprovizionare, Controlul calităţii, Design, Juridic, PR, Comunicare, Resurse umane.

97% dintre companii au poziţii deschise în Bucureşti, însă, pe lângă joburile din Bucureşti companiile au şi planuri de relocare pentru candidaţii care vor sa lucreze în sediile din Piteşti, Ploieşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgovişte, Braşov etc.

Angajatori de TOP este cel mai mare târg de carieră din România şi are loc de două ori pe an, la Bucureşti şi Timişoara.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS