Confidenţialitate

Bucureşti: Sute de persoane la coadă la Paşapoarte, în Pipera – AUDIO

Printre cei care au încercat ieri să îşi schimbe paşaportul ieri dimineaţă în Pipera a fost şi Cristi Chivu, însă a renunţat când a văzut că are numărul 250 pe biletul de ordine.  Fotbalistul a intrat în această dimineaţă în direct şi ne-a spus cum a reuşit să rezolve problema.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Într-un răspuns la solicitarea Europa FM, Prefectura București anunță că a luat măsuri la Direcția din Pipera. Astfel, programul de lucru cu publicul a fost prelungit pe timpul verii până la ora 18.30.

În acest punct  există 11 ghișee: nouă pentru primirea cererilor, două pentru eliberarea pașapoartelor și un ghișeu pentru informații.

Totodată, pentru această vară, se ia în calcul prelungirea  programului de lucru cu publicul și în punctele de lucru din: Piața  Amzei, Sectorul 3, Sectorul 4 si Sectorul 6.

Pentru minivacanța de Rusalii, s-a  devansat termenul pentru eliberarea pasapoartelor, astfel încât documentele care urmau să se elibereze în zilele de 1, 2 și 5 iunie să poată fi eliberate pe 31 mai ( cu anunțarea prealabilă a titularilor acestor pașapoarte).