BUCUREȘTI: STB închide o parte din centrele de vânzare a biletelor şi recomandă alternativele de plată a călătoriei

Societatea de Transport București anunţă că o parte din centrele de vânzare vor fi închise începând de luni, 23 martie, pentru protejarea şi a angajaţilor, având în vedere situaţia generată de răspândirea noului coronavirus.

Doar 60 de centre vor mai fi deschise, cu orar de funcţionare între orele 6.00 – 20.00 (în timpul săptămânii) şi între orele 8.00-15.00 (în weekend).

STB sfătuiește călătorii să utilizeze preponderent modalităţile alternative de achiziţie şi de plată, anume încărcarea online a cardului de transport nominal, plata prin intermediul aplicaţiei de mobil BPay sau plata prin SMS.

Aplicaţia gratuită BPay permite achiziţionarea de titluri de călătorie direct de pe telefonul mobil de tip smartphone cu conexiune la internet, fără a fi necesară existenţa unui card de transport.

Detalii privind metodele alternative de plată, precum şi lista centrelor care vor fi deschise începând de luni, pot fi găsite pe site-ul STB.

Centrele din zonele cele mai tranzitate de public, precum şi cele din punctele esenţiale ale oraşului (Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni) continua să funcţioneze.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS