BUCUREŞTI: Şantier RADET pe Calea 13 Septembrie

Regia bucureşteană de termoficare a anunţat că, în perioada 10 octombrie – 3 noiembrie, vor fi efectuate lucrări de reparaţii la conductele magistrale situate în subteranul străzii Calea 13 Septembrie din sectorul 5 al Capitalei, fapt ce va impune decopertarea carosabilului în zona de acces la galeria de termoficare şi, ca urmare, va determina îngreunarea traficului rutier.

Executarea lucrărilor este necesară pentru limitarea riscurilor de apariţie a unor avarii sau întreruperi în furnizarea serviciilor în sezonul de încălzire.

RADET Bucureşti este operatorul sistemului public de alimentare cu energie termică, asigurând 72% din necesarul de energie termică al Capitalei.

Regia administrează cel mai mare sistem de termoficare din România, deţinând 43% din piaţă. Furnizează energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, în care trăiesc 1,21 milioane locuitori, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

RADET Bucureşti se află începând cu data de 5 octombrie 2016 în insolvenţă, ceea ce implică un plan de reorganizare a instituţiei şi de soluţionare a problemelor întregului sistem de termoficare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS