Confidenţialitate

BUCUREŞTI: Restricții în trafic pentru Cupa României

Circulația este restricțonată, duminică în zona Arenei Naționale din Capitaşlă, care găzduiește, începând cu ora 17.00, finala din Cupa României de Juniori dintre FCSB și FC Dinamo 1948. Diseară de la 21, intră pe teren F.C. Hermannstadt și CS U Craiova în finala Cupei României.

Cu excepția mijloacelor de transport public ale RATB, care nu au restricții, șoferii trebuie să evite zona începând cu ora 13. Se va circula restricționat pe străzile: Maior Coravu, Pierre de Coubertin,Vatra Luminoasă, Toni Bulandra, Sg. Vasile Șerbănică,Banda I a Bd. Nicolae Grigorescu șiBasarabia.

De asemenea, se va restricționa traficul pe banda I de circulație, progresiv, în jurul orei 17.00, pe traseul de deplasare al suporterilor CS U Craiova, care vor sosi cu trenul: Gara Obor – Bd. Ferdinand – Str. Baicului – Șos. Pantelimon – Bd. Pierre de Coubertin – Arena Națională și retur după încheierea meciului de fotbal.

Atenție și unde parcați! Parcarea autoturismelor este restricționată pe Bd. Nicolae Grigorescu, între Bd. Basarabia și Str. Constantin Brâncuși.