BUCUREȘTI: RATB sporește numărul tramvaielor pe linia 47

Regia Autonomă de Transport Bucureşti creşte, începând de joi, numărul de tramvaie pe linia 47, astfel încât timpul de aşteptare în staţii să fie redus la jumătate, respectiv la 10-11 minute.

“RATB va creşte numărul de vehicule alocate liniei de tramvai 47, asigurând o capacitate de transport sporită pe relaţia Ghencea – Piaţa Unirii, cu patru zile înainte de redeschiderea anului şcolar. Astfel, începând de joi, 11 ianuarie 2018, pe linia 47, timpul de aşteptare în staţii va deveni atractiv, reducându-se de la 20-23 de minute în prezent, la 10-11 minute”, potrivit unui comunicat.

Prin această măsură, notează Agerpres, călătorii din zonele Ghencea, Drumul Taberei şi Cartierul Latin vor beneficia de o alternativă reală de transport spre centrul oraşului, prin transbordare la terminalul Ghencea, unul dintre punctele foarte importante de transfer ale sistemului de transport bucureştean.

Totodată, având în vedere calea proprie de rulare existentă pe cea mai mare parte a traseului (Bd. Ghencea, Calea 13 Septembrie, Strada Progresului), durata unei călătorii între terminalele Ghencea şi Piaţa Unirii va fi de 20-25 de minute.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS