BUCUREȘTI: RATB prelungește, joi, programul liniilor din zona Arenei Naționale

Regia Autonomă de Transport București prelungește, joi, programul de circulație cu ocazia partidei de fotbal FCSB – FC Viktoria Plzen pe liniile din zona Arenei Naționale.

Conform unui comunicat de presă al RATB, mijloacele de transport de pe liniile 1, 14, 40, 46, 56, 85, 86, 90, 104 și 655 vor circula până la plecarea spectatorilor, care, în plus, au la dispoziție și autobuzele de noapte.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată progresiv, joi, începând cu ora 20.00, în zona Arenei Naţionale, unde se va desfăşura meciul.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul se va restricţiona pe str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson, str. Pierre de Coubertin, între şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson, pe bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi bd. Chişinău şi pe str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rondul de la str. Maior Coravu.

Excepţie vor face vehiculele RATB.

Brigada Rutieră a Capitalei recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

FCSB întâlneşte, joi, de la ora 22,05, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia cehă Viktoria Plzen, într-o partidă contând pentru Grupa G a Europa League.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS