BUCUREŞTI: RADET începe, de luni, încărcarea cu apă a instalaţiilor

Regia de termoficare a Capitalei anunţă că, din 11 septembrie, va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru pregătirea reţelei înaintea sezonului rece.

Data privind furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior.

Consumatorii RADET sunt rugaţi să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita inundaţii în apartamente care pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Potrivit legii 325/2006, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

RADET Bucureşti administrează cel mai mare sistem de termoficare din România, furnizând energie termică pentru aproximativ 565.000 de apartamente, reprezentate de peste 8.500 de blocuri şi imobile, în care trăiesc peste 1,25 milioane locuitori, precum şi pentru aproximativ 5.400 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS