BUCUREȘTI: Protest antiguvernamental la Piața Victoriei, de sărbătoarea Unirii Principatelor

Un nou protest antiguvernamental este anunţat pentru miercuri seara, în Capitală, manifestanţii fiind invitați la o horă în Piaţa Victoriei, pentru a marca sărbătoarea Unirii Principatelor Române.

Apelul a fost lansat pe Facebook, sub titlul “Hora Unirii Noastre pentru o justiţie independentă neaservită politic, împotriva politicienilor penali şi corupţi”.

“În anul Centenarului Marii Uniri, la 159 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Române), mergem cu mic, cu mare, în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a transmite un mesaj clar clasei politice: Uniţi toţi, scăpăm ţara de hoţi! România trebuie să fie condusă de politicieni integri şi competenţi, nu de politicieni penali şi corupţi! Vom lupta până la capăt până când vom avea o generaţie de politicieni cu care să ne mândrim şi pe care să îi respectăm!”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Participanții ar urma să se strângă la Piaţa Victoriei, în fața clădirii Guvernului, începând cu ora 18.00. În jurul orei 20.00, cei prezenți îşi vor da “mână cu mână” pentru a “învârti hora frăţiei”.

“Haideţi să ne mobilizăm şi să venim foarte mulţi pentru ca această horă să se întindă în toată Piaţa Victoriei! Pentru noi va fi şi Hora Unirii Noastre pentru o justiţie independentă neaservită politic, împotriva politicienilor penali şi corupţi şi împotriva noului guvern propus de conducerea PSD+ALDE la comanda lui Dragnea!”, se scrie în mesajul organizatorilor.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS