BUCUREŞTI: Probe tehnice pentru punerea în funcţiune a tramvaielor pe Şoseaua Olteniţei

Primăria Capitalei anunţă că joi, începând cu ora 9.00, sunt programate probele tehnice în vederea punerii în funcţiune a tramvaielor pe Şoseaua Olteniţei

‘Bucureştenii vor putea, după mai bine de doi ani de aşteptare, să aibă şi această rută la dispoziţie, într-o zonă foarte aglomerată a oraşului. Se va asigura astfel o legătură directă între zona staţiei Romprim şi zona Piaţa Sudului, unde sunt foarte multe autobuze, iar traficul de călători este foarte intens, în special din zonele preorăşeneşti Popeşti şi Berceni’, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Sunt verificate liniile, refugiile şi elementele de protecţie din staţii pe porţiunile neutilizate până în prezent, respectiv între Şura Mare şi Piaţa Sudului şi între Piaţa Sudului şi Romprim.

PMB face un apel către cetăţenii care locuiesc sau lucrează în zonă să parcheze în locurile special amenajate, nu pe linia de tramvai, pentru a nu împiedica verificările programate.

În cadrul proiectului, a fost reabilitată şi modernizată linia de tramvai din zona adiacentă Pieţei Sudului, atât pe Calea Văcăreşti, cât şi pe Şoseaua Olteniţei, aminteşte PMB.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS