Confidenţialitate

București: Primarii, convocați în ședință de prefect pe tema pregătirilor pentru iarnă

Primarii bucureşteni au fost convocaţi de prefectul Alexandra Vacaru, marți, la o şedinţă de lucru pentru verificarea pregătirilor de iarnă.

“Condiţiile dificile la nivelul municipiului Bucureşti în prag de sezon rece impun o întâlnire excepţională a autorităţilor locale din Capitală. După o serie de comunicări interinstituţionale solicitate de Instituţia Prefectului – Municipiul Bucureşti, prefectul Alexandra Vacaru îi convoacă pe toţi primarii celor şase sectoare şi pe cel al municipiului Bucureşti la o şedinţă de lucru pe tema programului de măsuri şi acţiuni pentru deszăpezire şi combatere a poleiului pentru iarna 2021 – 2022 şi nu numai”, anunţa Prefectura, săptămâna trecută, într-o postare pe pagina de Facebook.

Şedinţa ar urma să aibă loc începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti.

“Prin atribuţiile legale, vreau să mă asigur că primarii din Bucureşti depun toate eforturile pentru pregătirea intervenţiilor în sezonul rece la nivelul Capitalei. Este important ca bucureştenii să afle şi cum vor depune aleşii locali aceste eforturi, pentru că, deocamdată, Instituţia Prefectului nu a primit de la toate primăriile planul complet de măsuri”, precizat prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, în postarea de pe pagina de socializare.

La nivelul Instituţiei Prefectului, s-a dispus organizarea unui grup de lucru care să urmărească şi să comunice interinstituţional şi public toate acţiunile locale cu privire la programul de deszăpezire în sezonul rece 2021 – 2022.