Confidenţialitate

BUCUREŞTI: Poliţia caută o femeie care a împins o tânără în faţa metroului | Victima a murit

Poliţia bucureşteană anchetează moartea unei tinere care a ajuns, marţi seară, pe şinele de metrou în staţia Dristor 1.

Imagini surprinse de camerele de supraveghere arată că victima, despre care iniţial s-a crezut că s-a sinucis, a fost împinsă din spate de o altă femeie.

Poliţia Capitalei cere ajutorul populaţiei pentru a o găsi.

“Poliţia Capitalei intervine, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor. În această seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză ar fi împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat. Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist. Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, se precizează într-un comunicat.

Anterior, suspecta ar fi încercat să comită acelaşi gest într-o altă staţie a metroului. O persoană s-a prezentat la Poliţie şi a povestit incidentul.

“Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orelor 20.00. O tânără a fost, tot aşa, împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic şi în jurul orelor 20,00 s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi fost aceeaşi persoană în cauză şi aici”, a spus Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit acesteia, din primele cercetări reiese că femeia şi tânăra care a decedat ar fi fost implicate anterior într-un conflict.

“Din datele existente, suspecta a părăsit staţia de metrou şi a ieşit la suprafaţă”, a mai spus Diana Sarca.

Suspecta are 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m înălţime, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.