BUCUREȘTI: Poliția a reținut un bărbat care a furat bijuterii în valoare de 300.000 de euro

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a furat bijuterii în valoare de 300.000 de euro dintr-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, luni, după ce a furat mai multe bijuterii şi ceasuri în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro din apartamentul unei femei din Sectorul 1 al Capitalei, anunţă Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că o rudă a persoanei angajate de proprietara apartamentului să aibă grijă de casă cât timp ea a fost plecată în străinătate a furat mai multe bijuterii şi ceasuri în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro.

Este vorba despre un bărbat de 29 de ani, cu antecedente penale, care a vândut bunurile furate unui alt bărbat, pentru suma de 10.000 de lei.

Ulterior, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul celui din urmă, unde au fost găsite un ceas şi mai multe bijuterii. De asemenea, au fost recuperate şi bijuteriile amanetate la o societate din Sectorul 5 al Capitalei.

Prejudiciul creat a fost recuperat în proporţie de 60 %, precizează Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie şi Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, pentru furt calificat, iar bărbatul se află în arest preventiv.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS