București: Parada Micilor Bicicliști, de Ziua mondială fără mașini

Ziua mondială fără mașini este celebrată anual, la 22 septembrie, promovând alternative pentru automobilul personal sau cel de serviciu.

Inițiativă a Comisiei Europene, sărbătoarea este marcată în tot mai multe orașe ale lumii.  În București, de la ora 12:30,  va avea loc inclusiv o Paradă a Micilor Bicicliști.

”Vă așteptăm cu mic, cu mare, pe biciclete, role sau trotinete la Parada Micilor Bicicliști, în săptămâna mobilității, în ziua fără mașini.
Evenimentul se va desfășura pe Bulevardul Unirii de la Piața Alba Iulia, pe Bulevardul Unirii, până la intersecția cu Nerva Traian.
Vom organiza jocuri și mini-concursuri, trasee cu jaloane, plimbări în pluton și obligatoriu cursuri de educație rutieră. La final dacă vom mai avea energie vom pedala cu toții într-o adevărată Paradă a Micilor (și mai marilor) Bicicliști!

Parada va începe la ora 12.30 pe traseul Piața Alba Iulia – bulevardul Decebal – intoarcere – Bulevardul Unirii – intoarcere Nerva Traian – Piața Alba Iulia”, se arată în anunțul publicat pe Facebook de Go4Fun Romania, organizatorii acțiunii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS