Confidenţialitate

București: Mâine se deschide „Orășelul lui Moș Crăciun” din parcul Lumea Copiilor

Mâine seară, la ora 17.00 se va deschide „Orășelul lui Moș Crăciun” din parcul Lumea Copiilor, din Capitală, a anunțat Primăria sectorului 4.

Mii de beculețe colorate se vor aprinde, iar un brad înalt de 12 metri, ales special pentru sărbătorile din acest an, va fura ochii vizitatorilor.

Tot mâine seară se va deschide și Târgul de Crăciun, la care se vor găsi aproape 50 de căsuțe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat și fel de fel de bunătăți la tot pasul, dulciuri de casă, cozonaci.

În „Orășelul lui Moș Crăciun” vor fi organizate concursuri cu premii, tombole, iar vizitatorii se pot bucura de patinoar, carusele, trenulețe și căsuța lui Moș Crcăciun.

Seara de spectacol va fi deschisă mâine de copiii ansamblului folcloric Plai Românesc al Centrului Cultural European și de Tineret pentru UNESCO, „Nicolae Bălcescu”.

Aceștia vor fi urmați de elevii Colegiului Național „Dinu Lipatti”, care vor susține un recital din repertoriul internațional dedicat sărbătorilor de iarnă,

Apoi, atmosfera va fi întreținută de artiste precum Ana Lesko, Amna sau Claudia Pavel.

Sâmbătă și duminică, vor urca pe scenă Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Dj Rinno&Silvia.

Orășelul lui Moș Crăciun” din parcul Lumea Copiilor, ar fi trebuit să aibă deschiderea pe data de 18 noiembrie, însă, din cauza vremii nefavorabile, a fost amânat.

X