Confidenţialitate

Incident pe Aeroportul Otopeni: Anvelopele unui avion ATR au explodat

ACTUALIZARE:”Dragi pasageri, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare – București din această seară, s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare. Aeronava, de tip ATR 42, avea 22 de pasageri la bord, care au fost debarcați conform procedurilor și sunt toți în regulă, asemenea și echipajul nostru. Mulțumim echipajului pentru profesionalismul cu care și-a făcut datoria, precum și pasagerilor pentru modul în care s-au purtat și pentru înțelegere”, transmite Tarom prin intermediul paginii sale de Facebook.

La aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare – București Henri Coandă, s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare, informează Compania Națională Aeroporturi București.

Incidentul s-a petrecut la ora 19 și 42 de minute.
Aeronava, de tip ATR 42, cu 22 de pasageri la bord, a rămas temporar imobilizată pe pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R), potrivit Mediafax.

Din primele informații, niciun pasager nu a fost rănit.

Traficul pe aeroport nu a fost afectat, precizează CNAB.

Este al doilea incident într-o singură zi pe Aeroportul Otopeni. Un autobuz fără pasageri şi un microbuz aparţinând unei firme de handling s-au lovit marţi dimineaţa, la ora 6:15.