BUCUREȘTI: Festivalul Internațional de Statui Vivante continuă în Ferentari

Festivalul Internațional de Statui Vivante a debutat marți în grădina Casei Filipescu Cesianu și va continua până pe 5 iunie.

„Cele șase zile de festival care vor urma se vor adresa unor ținte absolut diferite, de la sofisticatul spectator pe care îl poate oferi cel mai mare parc bucureștean, Herăstrău, la spectatorul cartierelor dormitor ale sectorului VI și desigur la acela al unui cartier care încearcă din răsputeri să-și contrazică o istorie nu tocmai pozitivă, Ferentari, dar unde oamenii, tocmai din această cauză sunt poate mai atenți și mai încântați de ideea noastră de a ne fixa pentru două zile în frumusețea parcului Humulești aflat exact sub geamurile blocurilor lor.”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Pentru urmatoarele două zile, în Parcul Humulesti, actorilor Teatrului Masca și invitaților din Austria li se vor adăuga invitații din China care vor da viață personajelor din „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale.

Trupa olandeză Adorabel va fi prezentă începând cu data de 2 iunie în Crângași cu zece statui absolut senzaționale, parte dintre ele fiind prezentate în premieră la Festivalul Internațional de Statui Vivante.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Unde se desfășoară în București Festivalul Internațional de Statui Vivante

Miercuri 31 mai-Joi 1 iunie, ora 18.00 – FISV 2017 -Parcul Humelești

Vineri 2 iunie -Sambata 3 iunie , ora 18.00 -FISV 2017 – Parcul Crângași

Duminica 4 iunie – Luni 5 iunie, ora 18.00 – FISV2017 -Parcul Herăstrău, intrarea dinspre Sos.Nordului ( Roata Mare)

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS