Confidenţialitate

BUCUREŞTI: Circulaţia tramvaielor pe linia 41, suspendată pentru revizia tehnică anuală

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 din Capitală este suspendată, sâmbătă şi duminică, pentru revizia tehnică anuală, iar pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) înfiinţează linia de autobuze 641, care va circula între terminalele ”Piaţa Presei Libere” şi ”Ghencea”.

Potrivit RATB, pentru executarea reviziei tehnice anuale pe traseul liniei 41, în zilele de sâmbătă şi duminică circulaţia tramvaielor se suspendă.

Pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, compania înfiinţează linia de autobuze 641, care va funcţiona între terminalele ”Piaţa Presei Libere” şi ”Ghencea”, pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângasi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Pe sensul către terminalul Ghencea, autobuzele vor opri în staţiile amplasate în zona Institutului de Agronomie şi după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, în staţiile amplasate după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant, pe Şos. Crângaşi şi Str. Virtuţii, în staţiile corespunzătoare liniei 178 şi în noua staţie situată înainte de Bd. Uverturii. De3 asemenea, pe Str. Braşov se va opri în staţiile corespunzătoare liniei liniilor 105, 173 şi 221, precum şi în noua staţie situată după intersecţia cu Bd. Timişoara, iar în terminalul Ghencea, în staţiile corespunzătoare liniei 221.

Pe celălalt sens, către Piaţa Presei Libere, autobuzele vor opri pe Str. Braşov, în staţiile corespunzătoare liniilor 105, 173 şi 221, precum şi în noile staţii situate după intersecţia cu Drumul Taberei, respectiv înainte de Bd. Timişoara. De asemenea, se va opri, pe Str. Virtuţii, în noua staţie amplasată după intersecţia cu Bd. Uverturii, apoi în staţiile corespunzătoare liniei 178. Pe Şos. Crângaşi se va opri în staţiile corespunzătoare liniei 178, pe Str. Turda în noua staţie amplasată după Pasajul Grant, pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu în noua staţie amplasată după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, iar pe Bd. Mărăşti în noua staţie amplasată după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în staţiile corespunzătoare liniei 330.

În terminalul Piaţa Presei Libere,’ autobuzele vor opri în staţiile corespunzătoare liniei 449.