Confidenţialitate

București: Un bărbat baricadat în casă, fost polițist, imobilizat de poliție după 8 ore. Acesta și-a amenințat vecina și i-a spart geamul | AUDIO

Scandal și mobilizare de forțe în sectorul 4 al Capitalei. O femeie a sunat la 112, după ce un vecin i-a spart un geam și ușa apartamentului și a amenințat-o cu acte de violență. Bărbatul s-a baricadat apoi în locuință. El a fost imobilizat de polițiști după aproape 8 ore.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cu puțin înainte de ora 06:00 dimineața, o femeie a sunat la 112 și a reclamat că un vecin i-a distrus geamul de la intrarea în locuință. Apoi bărbatul ar fi trecut la amenințări – spune Crina Eșanu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Crina Eșanu, Poliția Capitalei: Bărbatul a fost imobilizat de SAS

„Femeia ar fi fost amenințată cu acte de violență de către bărbatul în cauză. Polițiștii au constatat că bărbatul s-a închis în locuință și ar fi refuzat orice comunicare cu polițiștii. Bărbatul a fost imobilizat în urma pătrunderii în imobil de către Serviciul pentru Acțiuni Speciale. În urma intervenției, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări”, a spus Crina Eșanu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Incidentul a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei, iar bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe vecina sa este un fost polițist, în prezent pensionar. Acesta a fost scos din locuință de oamenii legii.

Bărbatul nu este la prima abatere

Se pare că nu este la prima abatere și ar mai fi amenințat-o, în trecut, pe femeie cu acte de violență. Femeia nu a depus însă plângeri, precizează Poliția Capitalei.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Vila unui fost ofițer SRI, prădată de hoți. Aceștia au furat un pistol letal, zeci de cartuşe și mai multe bijuterii | AUDIO