București: Bărbat bănuit că a incendiat o mașină, o ghenă și copertina unui teren de sport, reținut

Un bărbat din Ilfov a fost reținut, fiind bănuit că a incendiat o mașină, în sectorul 6 al Capitalei, o ghenă și copertina unui teren de sport.

Polițiștii au fost sesizați duminică despre incendierea unui autoturism. Lângă mașină au fost identificate mai multe resturi, posibil loc în care a fost inițiat focul.

După aproximativ 15 minute, tot în sectorul 6, au fost sesizate alte două incendii, la o ghenă și în zona unui teren de sport.

„Având în vedere condițiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza inițierii cu intenție a focului.
În baza investigațiilor și audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 ani, care a fost depistat și condus la audieri la sediul Secției 25 Poliție. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât și copertina unui teren de sport”, anunță Poliția Capitalei.

Se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere calificată cu bărbatul în stare de reţinere.

Din primele informații, suspectul este din Ilfov.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS