Confidenţialitate

București: Au fost confirmate cazuri de COVID-19 la trei școli din sectorul 4

Patru elevi au fost diagnosticați cu coronavirus, iar cursurile de la clasele unde învață aceștia au fost mutate în mediul online. Autoritățile locale susțin că vor asigura testarea tuturor cadrelor didactice care au intrat în contact cu elevii.

La Colegiul Romano-Catolic ”Sfântul Iosif” din București, au fost confirmați doi elevi cu coronavirus, iar alte două cazuri, s-au înregistrat la Colegiul Naţional “Dinu Lipatti” și Școala Gimnazială numărul 79.

Sălile de clasă unde învață acești elevi vor fi dezinfectate, iar primăria sectorului 4 anunță că va asigura testarea tuturor cadrele didactice care au intrat în contact cu acești copii.

Elevii din clasele unde au fost confirmate cazurile de COVID-19 vor învăța de acasă în următoarele două săptămâni, așa cum prevede un ordin privind măsurile ce trebuie luate într-o unitate de învățământ atunci când apare un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Același ordin prevede că dacă în aceeași clasă învață, în schimburi, și alți elevi, aceștia vor veni în continuare la ore, după ce sala a fost igienizată.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Florentina Mihăiță