Bucuresti: 10 raniti in accidentul dintre un tramvai si un autobuz

Răniţii au fost preluaţi de echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI).

Zece persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc la intersecţia Vitan-Mihai Bravu din Capitală. Acestea au fost transportate, în stare stabilă, la spitalele Bagdasar-Arseni, Floreasca şi Sf. Pantelimon.

3 victime au ajuns la Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’. ‘Una dintre femei, în vârstă de 80 de ani, are un traumatism toracic, o alta, de 67 de ani, a suferit un traumatism de coloană vertebrală, iar bărbatul rănit are 49 de ani şi a suferit tot un traumatism de coloană vertebrală. Toţi trei sunt conştienţi, echilibraţi hemodinamic şi respirator’, a spus, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

Alţi şapte răniţi, între care doi adolescenţi, au fost duşi la spitalele Floreasca (trei răniţi), ‘Sf. Pantelimon’ (doi), Bagdasar-Arseni şi ‘Marie Curie’ (câte unul), starea lor fiind stabilă.

Nouă dintre răniţi se aflau în autobuzul liniei 123, care a fost lovit de un tramvai al liniei 1. În accident a fost rănit şi un pasager din tramvai, iar o altă persoană a suferit răni uşoare şi nu a fost dusă la spital.

Autobuzul a fost lovit de tramvai în zona uşii din spate. În urma impactului, geamurile din acea parte a autobuzului au fost sparte, iar uşa, deformată.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de Poliţie. Urmează să se afle, astfel, care dintre vehicule a intrat în intersecţie pe culoare roşie a semaforului, atât şoferul, cât şi vatmanul susţinând că aveau prioritate.

Și RATB a deschis o anchetă în acest caz.