Confidenţialitate

Bucharest Music Film, între 19 și 28 iunie

Ajuns la a 10-a ediţie, Bucharest Music Film Festival va fi organizat între 19 și 28 iunie, în Piața George Enescu din Capitală.

Organizatorii promit 10 zile de concerte cosmopolite, în cadrul cărora muzica clasică se amestecă armonios cu cea contemporană.

Programul evenimentului mai include tradiționalele ore de dans, vizionările cinematografice ale unor concerte și opere celebre și atelierele muzicale oferite copiilor în zilele de weekend.

Serile BMFF debutează vineri, 19 iunie, începând cu ora 19.00, printr-un antrenament pe ringul de dans, iar de la ora 20:00, Virgil Ianțu va susține un concert simfonic grandios alături de Bucharest Jazz Orchestra și Orchestra Română de Tineret, dirijate de Andrei Tudor.

Sâmbătă, 20 iunie, începând cu ora 20.00, vor urca pe scena din fața Ateneului 3 voci celebre ale muzicii ușoare românești, Monica Anghel, Luminița Anghel și Nico.

Seara de duminică va marca revenirea pe scenă a unor legende rock românești, Pasărea Rock (Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică) susținând un concert de neuitat împreună cu Orchestra Camerata Regală, dirijată de Constantin Adrian Grigore.

În cadrul Bucharest Music Film Festival, copiii se vor putea bucura de evenimente special create pentru ei. În primul weekend al festivalului, începând cu ora 11.00, cei mici vor avea parte de ateliere muzicale susținute de profesioniști din domeniu, care le vor oferi ocazia să se distreze și să afle mai multe despre instrumentele muzicale În plus, pe toată durata festivalului, Corabia Piraților va fi ancorată în Piața George Enescu, oferindu-le părinților posibilitatea ca în timpul concertelor să îi lase pe prichindei să se distreze alături de cei doi animatori pirați.

Accesul la toate evenimentele din cadrul Bucharest Music Film Festival va fi gratuit.